Wat vinden onze huurders?

Kamerverhuur Leiden is onderdeel van Marcel van Hooijdonk Real Estate. Door de jaren heen heeft Marcel van Hooijdonk een groot aantal tevreden huurders zijn diensten geleverd. Wat zijn de ervaringen?

"Hjalmar was extremely helpful!"

Hjalmar was extremely helpful when I was searching for my accommodation in Leiden and later in Amsterdam. Thanks to him I was able to save myself the stress of going through the accommodation searching and viewing process and I ended up with great studios in both cases:)

Ivan Chvalovský,

huurt ruim een jaar

Deze referentie lezen

"Snelle afhandeling van gepland onderhoud!"

De nodige onderhoudsbeurt werd snel en goed afgehandeld. Ik had een kleine lekkage, die verholpen moest worden. De klusjesman was zo geregeld en de problemen dus ook zo voorbij.

Maaike

Huurt ruim een jaar

Deze referentie lezen

"De communicatie met Marcel is top!"

Wanneer er problemen of vragen zijn over mijn kamer, kan ik snel bij Marcel terecht. Een tijdje geleden druppelde mijn kraan, wat snel verholpen werd. Marcel reageerde gelijk en loste het op voor me.

Jeroen

Huurt twee jaar

Deze referentie lezen

"Altijd goed geholpen"

Ik werd altijd goed geholpen door de administratieve afdeling, wanneer ik vragen had. Direct werd ik dolledig op de hoogte gesteld over het onderhoud van de woning. Ik ben vooral te spreken over de goede communicatie tussen Marcel van Hooijdonk en mij!

Manuel

Huurt bijna een jaar

Deze referentie lezen

"Fijne nieuwe locatie!"

Voor mijn bedrijf zocht ik een nieuwe locatie, omdat wij wilden uitbreiden. Marcel van Hooijdonk heeft mij uitstekend geholpen met de zoektocht en de afhandeling van het huurcontract. Ik ben tevreden!

Maik Moghadam

Huurt ruim tien jaar

Deze referentie lezen

Vragen?

Ben je geïnteresseerd in één van de woonruimten uit ons aanbod? Heb je een andere vraag gerelateerd aan Kamerverhuur Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!