LeidenAmateurVoetbal organiseert voetbaltoernooi voor Leidse bedrijven

 23/02/2023

In mei kunnen diverse bedrijven uit de regio Leiden meedoen aan een eigen voetbaltoernooi. LeidenAmateurVoetbal organiseert in mei namelijk een business toernooi op het terrein van lugdunum. Na afloop van het toernooi zal er een barbecue plaatsvinden waar er diverse mogelijkheden zijn om te netwerken met andere bedrijven.

Voetbaltoernooi voor Leidse bedrijven | Kamerverhuur Leiden

Niet de eerste editie

Het is niet de eerste keer dat er op deze manier een voetbaltoernooi wordt georganiseerd. In 2011 en 2012 hebben er eerder ook al toernooien plaatsgevonden op deze manier. Ondanks dat deze edities zeer succesvol waren is er nooit echt doorgezet in edities. De bedoeling is om er nu een jaarlijks evenement van te maken voor alle bedrijven in de regio van Leiden.

Capaciteit

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van de faciliteiten van Lugdunum is er wel een maximale capaciteit aan bedrijven wat mee kan doen aan het toernooi. Er zijn namelijk maar twee velden beschikbaar, dus zal er ergens een grens moeten worden getrokken bij een aantal aanmeldingen. Voor leiden is het goed dat bedrijven met elkaar in contact komen op een laagdrempelige en gezellige manier.

Gerelateerd nieuws

Marcel van Hooijdonk heeft vermogen om panden te transformeren

Lees dit bericht

Campagne voor studenten: leef coronaregels goed na

Lees dit bericht