Marcel van Hooijdonk heeft vermogen om panden te transformeren

 12/01/2021

Leegstand wordt géén leegstand. Pionier Marcel van Hooijdonk heeft het vermogen om leegstaande (kantoor)panden te transformeren in woonbare gebouwen. Woningtekort is een groot probleem in Nederland, dat Van Hooijdonk maar al te graag aanpakt. Met zijn doorzettingsvermogen en lef, hebben vele studenten en andere starters hun woning te pakken.

Vermogen om te transformeren | Marcel van Hooijdonk

Waar de bevolkingsgroei doorzet, blijft het vastgoed regelmatig achter. Dat is ook iets wat Marcel van Hooijdonk is opgevallen de afgelopen jaren. Door zich in te zetten om voormalig kantoorpanden een tweede leven te geven, is veel woonruimte gecreëerd. Met succes, dus. In een aantal grote steden zijn huurkamers en -woningen te vinden die vallen onder het beheer van Marcel van Hooijdonk.

Zo zijn er behalve in Leiden ook in de hoofdstad Amsterdam verschillende woonruimten te vinden. Maar ook in Utrecht is er geruime keuze. Op Marcel van Hooijdonk Real Estate vind je tot slot meer informatie over de werkwijze van Van Hooijdonk en enkele projecten waaraan hij heeft mogen werken.

Niets is te gek voor Marcel, die graag zijn mouwen opstroopt om weer een pand aan te pakken. Op die wijze wordt er ook steeds meer woonruimte gecreëerd, wat resulteerde in het ontstaan van Van der Huizen Vastgoedbeheer. Het laatste aanbod aan huurwoningen is daar te allen tijden te vinden. Van Amsterdam tot Leiden, maar ook daarbuiten. In vele delen van Nederland is inmiddels geruime keuze ontstaan.

Bij het verhuren van vele particuliere huurwoningen en kamers, horen ook een flink aantal huurders. De feedback en referenties vanuit onze klanten zijn belangrijk voor Marcel van Hooijdonk. Daarom wordt er hard gewerkt aan het verzamelen van referenties die ontstaan uit klantcontact. Het streven is om een mogelijk probleem dat zich binnenshuis voordoet, zo snel mogelijk op te lossen. De veelal prettige ervaringen die onze huurders daardoor hebben mogen ervaren, zijn verzamelend en terug te lezen op onze Marcel van Hooijdonk RE referentiepagina. Blijf daarnaast altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent (bijzondere) projecten op onze speciale nieuws- en blogpagina.

Gerelateerd nieuws

Leidse studenten halen €100.000+ op | Marcel van Hooijdonk

Lees dit bericht

Studentenwoningen Flanorpad krijgen opknapbeurt

Lees dit bericht