Marcel van Hooijdonk heeft nu ook zijn eigen website

 10/12/2021

Sinds kort heeft Marcel van Hooijdonk een eigen website. Op zijn eigen website kom je meer te weten over het verleden van Marcel van Hooijdonk en wat nu uiteindelijk zijn doel is. Met deze website probeert hij mensen te inspireren met zijn visie of bijvoorbeeld bepaalde projecten. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals de Melkfabriek in Warga waar Marcel van Hooijdonk veel inspiratie heeft uitgehaald voor een aantal van zijn eigen projecten.

Marcel probeert al jaren de leegstand van panden tegen te gaan. Deze probeert hij altijd op te knappen zodat het leegstaande pand weer een functie krijgt. Op de website van Marcel van Hooijdonk lees je meer over wat hij hier zo leuk eraan vindt. Hij heeft geleerd van verschillende ervaringen waar die op deze website meer over verteld.

Nieuws

Daarnaast wordt iedereen bij het stukje nieuws up-to-date gehouden met de recente ontwikkelingen en waar Marcel van Hooijdonk op het moment mee bezig is. Het is zeker een aanrader waard om een keer op de website van deze vastgoedhandelaar te kijken.

Gerelateerd nieuws

Jongerenaantal groeit in Leiden

Lees dit bericht

Leiden verlengt zijn 'coronaterrassen' tot 4 oktober

Lees dit bericht