Leiden Centraal Station komt met oplossing voor stress van bouwhindernissen

 08/08/2022

Al een aantal weken staat het Station Leiden Centraal vol met verschillende hindernissen. Er vindt namelijk een verbouwing plaats tot halverwege september. Dit levert het een en ander aan stress op voor bezoekers van het station omdat de weg naar de trein of bus niet altijd even duidelijk is. Daarom komt het station met een oplossing tegen de stress.

Leiden Centraal Station voorkomt stress | Kamerverhuur Leiden

Stations meditatie

Stations meditatie moet ervoor gaan zorgen dat bezoekers van het station weer tot rust komen na eventuele stress.. Het station staat momenteel namelijk vol met hekken, hoge stellingen en ander bouwmateriaal. De NS biedt daarom een kleine verzachter tegen de wacht aan. Er zullen over het gehele station posters en stickers te vinden zijn met een QR-code erop. Scan jij deze? Dan kan je genieten van een heerlijk rust momentje.

Overbodig

Ondanks dat het station veel stress kan veroorzaken vanwege de verbouwing zitten veel mensen niet te wachten op zo’n ‘zen’ momentje. Zij komen namelijk naar het station om de trein te halen en niet om een rust moment op te doen. Veel mensen zijn het eens met deze mening. Daarom heeft de NS ook besloten om deze actie niet verplicht te maken voor bezoekers.  

Gerelateerd nieuws

Niks te doen? Leidse Winter Wonder Weken

Lees dit bericht

Leiden zet eerste stap richting herbruikbare bekers op kantoren

Lees dit bericht