Leiden organiseert inleveractie oude laptops

 12/10/2022

Leidenaars kunnen sinds vorige week oude en gebruikte laptops inleveren op verschillende plekken in de stad. Leiden probeert op deze manier het laptops voor jongeren goedkoper te maken. Op deze manier kunnen jongeren met minder geld ook een laptop kopen die zij vaak nodig hebben voor hun studie.

Inleveractie oude laptops | Kamerverhuur Leiden

Vestigingen

Apparaten kunnen tot en met 16 oktober ingeleverd worden op twee verschillende gamma’s in de stad en in twee verschillende warenhuizen. Het doel van deze actie is om materialen te verzamelen die hergebruikt kunnen worden. Een groot deel van de laptops is na een frisse opknapbeurt namelijk weer beschikbaar om goed gebruikt te worden.

Jongeren met beperkt budget

Drie Leidenaars hebben deze actie bedacht om ervoor te zorgen dat ook jongeren met een beperkt budget een laptop kunnen kopen die zij nodig hebben voor verschillende doeleinden. Tot nu toe loopt de actie goed en hebben zij al 36 laptops weten te ontvangen die de komende tijd een nieuwe eigenaar zullen gaan krijgen. Organisatie SHOUT! zorgt ervoor dat de laptops bij de juiste jongeren terechtkomen.

Gerelateerd nieuws

MBO-studenten ook welkom bij EL CID

Lees dit bericht

De Leidse Rembrandtdagen waren weer een groot succes

Lees dit bericht