Leiden krijgt grootste aquapark van Nederland

 01/06/2022

Sinds kort hoef je voor een mooi en groot aquapark niet meer naar het buitenland toe, in Leidschendam-Voorburg is namelijk het grootste aquapark van Nederland geopend. Aquapark Vlietland zal je misschien al bekend voorkomen, maar er heeft een uitbreiding plaats gevonden waardoor het vanaf volgend jaar de grootste van Nederland is.

Grootste aquapark van Nederland in Leiden | Kamerverhuur Leiden

Op de Vlietlandpas drijven allerlei spannende en leuke onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de watertrampolines, een watervolleybalcircuit of de super hoge ‘Skyrocket’. Het is geen Aquapark zoals je gewend bent in het buitenland met enorm veel spannende en hoge glijbanen. Hier drijven alle spannende onderdelen op het water.

Utrecht

Dit aquapark in de buurt van Leiden heeft daarnaast ook een locatie in Utrecht. Voor groot en klein kan je hier genieten van de luchtkussens die in het water liggen. De locatie in Utrecht is alleen wel wat kleiner dan die in Leiden.

Grootste van Nederland

De stormbaan wordt op woensdag 1 juni officieel geopend waarna aquapark Vlietland de grootste van Nederland zal worden. Wel moet je hier even voor in de portemonnee kijken. Een uurtje genieten van het waterplezier kost maar liefst 13,50 euro.

Gerelateerd nieuws

Internationale studenten in Leiden is geen groot probleem

Lees dit bericht

Arrest: Kraakpand Catharinastraat Breda

Lees dit bericht