Gezamenlijke wasruimte Schipholweg

 17/10/2019

Goed nieuws voor alle bestaande en nieuwe huurders aan de Schipholweg in Leiden. Het pand, dat zowel een hotel als woonfunctie heeft, krijgt namelijk een apart washok. De ruimte voor de wasmachines stond hoog op het verlanglijstje van Marcel van Hooijdonk, die uiteraard zeer tevreden is met het resultaat.

“Onze studenten hebben in de studio’s geen aansluiting voor de wasmachine”, vertelt Van Hooijdonk. “Daardoor wilden we een oplossing om het de studenten zo gemakkelijk mogelijk te maken. De was moest nu vaak in het weekend mee naar huis genomen worden. In sommige gevallen moest zelfs een externe locatie worden gezocht.” Dankzij het nieuwe washok is dat verleden tijd. “Voor al onze hurende studenten betekent dit schone kleding en lakens, óók als ze het pand niet willen verlaten.”

Zelf huren?

Huurders in Leiden aan de Schipholweg kunnen gebruik maken van ‘Short stay’ of ‘Long stay.’ Feitelijk betekent dit dat studenten een gemeubileerde studio kunnen huren voor zes (short) of twaalf maanden (long). Naast de al bestaande gratis televisie- en internetservice, is de gezamenlijke wasruimte een fijne toevoeging.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ook een gemeubileerde studio op een goede locatie in Leiden? Bekijk dan direct het huidige aanbod van Kamerverhuur Leiden.

Gerelateerd nieuws

Drie extra kerstmarkten die jij kan bezoeken in Leiden

Lees dit bericht

Nieuwe plannen voor de Leidse markt leidt tot meer terrassen.

Lees dit bericht