Drie extra kerstmarkten die jij kan bezoeken in Leiden

 14/12/2022

Vast en zeker ken jij de gezellige kerstmarkt wel die in het centrum van Leiden wordt georganiseerd tijdens de Winter Wonder Weken. Veel mensen denken dat dit de enige kerstmarkt is in Leiden, maar dat is niet het geval. Er zijn namelijk nog drie andere kerstmarkten die jij kunt bezoeken in Leiden.

Drie extra kerstmarkten | Kamerverhuur Leiden

Kerstmarkt Inventaris

Zaterdag 24 december is er een inventaris sale in het Slachthuis in Leiden. Tijdens deze kerstmarkt wordt er van alles verkocht, zelfs grotere apparatuur zoals vriezers. Tussen 12.00 en 16.00 vindt deze kerstmarkt plaats en kan jij er van alles vinden.

Kerstmarkt in de kooi

Ook op 17 december vindt er een andere kerstmarkt plaats in Leiden. In het winkelcentrum Kooiplein zal er muziek, entertainment, en lekkere hapjes te vinden zijn. Ook als jij kinderen hebt, kan jij met alle rust rondlopen op deze kerstmarkt. Voor de kinderen staat er namelijk een springkussen en is er een knutselterras.

Kerstmarkt in de Kopermolen

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december kan jij ook genieten van een extra kerstmarkt in Leiden in het winkelcentrum de Kopermolen. Deze zal geopend zijn van 11.30 tot en met 17.30.

Gerelateerd nieuws

Leidse evenementen worden steeds vaker ingeperkt

Lees dit bericht

Marathon Leiden is niet meer op zoek naar lopers

Lees dit bericht