Wat kan je allemaal doen in Leiden op Bevrijdingsdag?

 04/05/2022

Op 5 mei viert Nederland ieder jaar de vrijheid. Weet jij nog niet wat je deze dag gaat doen? Wij geven een aantal leuke dingen wat je op deze dag kan doen in Leiden. Het wordt mooi weer waardoor de vrijheid vooral in de buitenlucht gevierd zal worden.

Bevrijdingsdag in Leiden | Kamerverhuur Leiden

Unity NL on tour

Hou jij een beetje van de hollandstalige muziek? Dan moet je vooral om 10.30 op het Bevrijdingsplein staan. Hier beginnen om 10.30 de eerste optredens met de beste Nederlandse artiesten. Daarnaast is er naast de optredens ook een kleine kinderkermis en braderie op dit plein.

Kinderrommelmarkt

In het speeltuin bij het Westerkwartier wordt Bevrijdingsdag gevierd met een kinderrommelmarkt. Hier kan je lekker lopen en zoeken naar leuke koopjes. Daarnaast kan je ook samen met je kinderen het huis opruimen en leuke spullen verkopen op de markt van half 4 tot half 8.

Bevrijdingsfestival Leiden

Voor het eerst zal er een Bevrijdingsfestival in Leiden plaats vinden. Dit festival bestaat uit silent disco. Je kan hier zelf kiezen uit drie kanalen met alle drie verschillende soorten muziek. Hierdoor kan jij heel de dag genieten van jou favoriete soort muziek.

Gerelateerd nieuws

Thuisonderwijs: een uitkomst of juist niet?

Lees dit bericht

De sloop van de lelijkste flat in Leiden is een maand uitgesteld

Lees dit bericht