Dit is Marcel van Hooijdonk Real Estate

In Nederland staan veel onbeheerde gebouwen, ofwel leegstand. Met meer dan 250.000 gebouwen die leeg staan is het eigenlijk vreemd dat er tegelijkertijd een tekort is aan betaalbare woon- en werkruimte. Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate zien we dit als kansen. Wij geloven er in dat vraag en aanbod in de vastgoedmarkt meer naar elkaar toe moeten groeien. Dit doen we door deze onbeheerde ruimtes te kopen en vervolgens te transformeren naar nieuwe woonruimten. Iets waar men behoeften naar heeft.

Marcel van Hooijdonk Real Estate koopt en vernieuwt

Marcel van Hooijdonk Real Estate houdt niet van onnodige verspilling. Een leegstaand pand, dat moet een andere invulling kunnen krijgen. We gaan op zoek naar verborgen schatten en geven deze een nieuw leven door ze te vernieuwen tot een mooie woonruimte of winkel, waar onze klanten hun woon- of ondernemerswens werkelijkheid kunnen maken. Hier is enigszins durf voor nodig, wat wij niet uit we weg gaan. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken herkennen we potentie tot succes direct. Dankzij ons opgebouwde netwerk en neus voor slim zakendoen, realiseert Marcel van Hooijdonk Real Estate transformatieprojecten binnen afzienbare tijd. Zo dragen we een grote steen bij aan het behouden van goede doorstroming in de woningmarkt.

Marcel van Hooijdonk Real Estate verhuurt en beheert

Marcel van Hooijdonk Real Estate is trots op haar panden. Het mooiste aan het werk, is het kunnen delen van deze panden  met onze huurders. Of je nu voor iets compleet nieuws gaat in een karakteristiek pand in de binnenstad, of gewoon fijn wil wonen in een studentenkamer of duurder appartement. De verschillende mogelijkheden is ons grote en gevarieerde aanbod geeft voor ieder wat wils.   

Marcel van Hooijdonk Real Estate verhuurt voor marktconforme prijzen, waar je net een beetje meer krijgt. Gedreven door vooruitgang, is Marcel van Hooijdonk Real Estate altijd op zoek naar innovatieve concepten die bijdragen aan het nieuwe wonen. Wat denk je van een gecombineerd hotel- en woningpand, waarbij je als woninghuurder elke dag gastvrij ontvangen wordt in de lobby. Of een pand dat compleet gestookt wordt met CO2 neutrale biomassaketels. Want ook hier geldt: Marcel van Hooijdonk Real Estate houdt niet van verspilling. Dát maakt ons uniek.   

Marcel van Hooijdonk Real Estate staat voor eerlijkheid en duidelijkheid: heldere contracten, zonder addertjes onder het gras. Zeg je ja, dan weet je waar je voor kiest. Afspraak = afspraak. Voor huurder én verhuurder. Bij een goede relatie kun je rekenen op:

  • Geen onverwachte extra service- of contractkosten.
  • Heb je een klacht? Dan lossen we deze snel op voor je.
  • Ga jij netjes met je woning om? Dan doen wij niet moeilijk over klein onderhoud zoals het vervangen van een lekkende kraan of het vastmaken van een losse wc-birl. Zo houden we het samen mooi!

Kijk voor meer informatie op op de website van Marcel van Hooijdonk Real Estate.

Vragen?

Ben je geïnteresseerd in één van de woonruimten uit ons aanbod? Heb je een andere vraag gerelateerd aan Kamerverhuur Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!