Huren in Leiden?

Leiden is een grote studentenstad, met verschillende uitvalmogelijkheden naar steden als Rotterdam en Den Haag. Met enkele MBO-gerichte opleidingen en de aanwezigheid van een hogeschool en universiteit, kan Leiden bijna iedere student herbergen. Op zoek naar woonruimte in deze historische stad? Ons actuele aanbod vind je door een stukje naar beneden te scrollen!

Contact opnemen

Te huur: Gemeubileerde studio's ten behoeve van korte duur in Den Haag

Bij uitzondering, vanwege deze prachtige studio's: volledig gemeubileerde studio's in de vorm van hotelkamers, voor een short stay verblijf van zes (6) maanden. Dankzij de centrale ligging zijn diverse voorzieningen nabij, zoals supermarkten en overige winkelvoorzieningen is dit een gewilde locatie. Bushaltes en het station Slotermeer zijn op slechts een kwartier loopafstand te bereiken en tevens is er een goede verbinding naar de verschillende uitvalswegen. U kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid rondom de locatie.

De studio is voorzien van:

  • Meubilair
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Kitchenette

De huurprijs inclusief gas, water en licht bedraagt € 685.- per maand. Huurtoeslag is niet mogelijk.
Voor deze woning wordt een borg verlangd welke gelijk is gesteld aan een maal de gehele maandhuur. Er is tevens de mogelijk om door te schuiven naar een reguliere woning indien deze beschikbaar is.

Klik hier voor meer foto's en het inplannen van een bezichtiging.

Te huur: gemeubileerde studio in Leiden voor 6 tot 12 maanden

In een volledig aangepast pand voor studenten vind je deze nette, volledig gemeubileerde studio. Tevens is deze studio voorzien van een laminaatvloer, keukenblok met kookplaat en koelkast, badkamer met douche, wasbak en toilet.

De woonruimte wordt op basis van kort verblijf (short stay) verhuurd voor een periode van zes maanden of op basis van lang verblijf (long stay) voor een periode van twaalf maanden. Hierna is het niet mogelijk om te verlengen.

Deze instapklare studio is geschikt voor een (HBO-)student die graag zelfstandig woont en alle faciliteiten tot zijn of haar beschikking wil hebben. Televisie en internet is een gratis service, terwijl het pand ook beschikt over een gezamenlijke wasruimte.

Horecavoorzieningen, diverse winkels en supermarkten zijn op loopafstand bereikbaar. Het centraal station bevindt zich om de hoek: op slechts 300 meter.

Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren. Deze service wordt aangeboden tegen een meerprijs van €95,- per maand.

Overtuigd? Je kunt gemakkelijk een bezichtiging inplannen wanneer het jou uitkomt.

Studio aan Schipholweg

Deze ruime studio beschikt over een ruime woon/slaapkamer, badkamer en keukenblok van in totaal circa 25m².

De maandelijkse kale huurprijs bedraagt €540,-, de volledige huurprijs inclusief gas, water, licht en servicekosten bedraagt €615,-.

Omdat dit pand een hotelfunctie voor studenten heeft, is het ontvangen van huurtoeslag niet mogelijk.

Naast de eerder vermelde kosten dient eenmalig €250,- contract- en administratiekosten te worden voldaan.

Badkamer en sanitair

Deze studio beschikt over een eigen, moderne badkamer en sanitair, waardoor je volledige privacy hebt. De nette afwerking en prima afmeting zorgt ervoor dat je niets te klagen hebt.

Het toilet heeft een modern reservoir met de optie voor kort en lang spoelen.

De douche beschikt over een thermostaatkraan waarmee de temperatuur bepaald kan worden, voor een fijner gebruiksgemak.

Tot slot heeft de badkamer een ruime wasbak met daarboven een spiegel.

Keuken

De keuken vind je bij binnenkomst direct links voorbij de badkamer. Met vijf opbergkasten en een besteklade beschik je over genoeg ruimte om spullen kwijt te kunnen.

Tevens heeft deze studio al standaard keukengerei, waardoor je hier niet zelf voor hoeft te zorgen. Er is plaats voor een kookplaat en tegen het plafond bevindt zich een rookmelder.

Keukengerei

Indien je de gelukkige nieuwe huurder van deze studio wordt, heb je standaard de beschikking over handige keukenproducten voor gebruik in het dagelijks leven, onder andere zoals weergegeven op de afbeelding:

  • Een grote en een kleine koekenpan
  • Ontbijt-, diner- en diepe borden
  • Spatel, mixer, kaasschaaf e.d.
  • Snijplank

Extra's

Ook enkele glazen, kleine pannen en voorraadpotten behoren tot de studio.

  • Zes glazen
  • Twee kleine pannen met deksel, waarvan één steelpan
  • Drie voorraadpotten in verschillende maten

Vragen?

Ben je geïnteresseerd in één van de woonruimten uit ons aanbod? Heb je een andere vraag gerelateerd aan Kamerverhuur Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!